Scrum Training

Agile Scrum OpleidingenAgile Scrum Foundation Training

De Agile Scrum Foundation training geeft een volledig overzicht van de Agile principes en het projectmanagement framework Scrum. Na afloop van deze hoog-rendement Scrum training ben je vertrouwd met de fundamentele principes van de Agile manier van werken, en heb je een grondig begrip van alle essentiële praktijk-onderdelen en de terminologie van Scrum. Ook als je niet werkzaam bent in een ICT omgeving, geeft deze training je een goed inzicht in de Agile werkwijze en handvaten voor toepassing van de Scrum methode in je eigen domein.

Deelname aan dit Scrum opleidingstraject kost € 475,- per deelnemer. Het 'blended learning' concept garandeert een hoge return-on-investment.

Als enige Scrum training in Nederland worden deelnemers tevens effectief voorbereid op het (optionele) Agile examen naar keuze. Inbegrepen bij deze intensieve, non-nonsense training is een follow-up traject inclusief persoonlijke begeleiding en proefexamen, toegespitst op het internationaal erkende Professional Scrum Master Certificaat (PSM I), het Professional Scrum Product Owner Certificaat (PSPO I), het officiële Agile Foundation Certificaat van het Agile Consortium, of het Agile-Scrum-Foundation Certificaat van het EXIN.

Je kunt de ImprovemenT Agile/Scrum trainingen vergelijken met andere aanbieders door het raadplegen van dit uitgebreide overzicht van de Agile/Scrum certificeringen en de Nederlandse opleidingsinstituten.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)

Scrum Certificerings Traject

Behaal je officiële Scrum Certificaat met een begeleid zelfstudie-traject onder supervisie van een ervaren Scrum trainer!

Hoewel het volgen van de Agile Scrum Foundation training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk het Scrum Master en/of Product Owner certificaat behalen? Volg dan het zelfstudie certificerings traject (met realistische proefexamens) ter voorbereiding op de officiële Scrum certificering.Heb je al (enige) kennis en ervaring met Scrum?
Volg dan het concrete 10 stappenplan voor het behalen van het
officiële Scrum Master en/of Product Owner certificaat!
Schrijf je in voor het online zelfstudie traject voor € 85,-.

Info Scrum training
Agile Foundation training