Professional Scrum Product Owner

Professional Scrum Product Owner Certificaat

De Product Owner slaat de brug tussen de klant/eindgebruikers en het Development Team. Organisaties die de Scrum methode hanteren, weten dat de wijze waarop de rol van Product Owner wordt ingevuld, bepalend is voor het succes van Scrum. Vandaar dat het Scrum Product Owner certificaat steeds vaker wordt gevraagd. Met de Scrum training van ImprovemenT, gevolgd door een gericht follow-up traject, komt het officiële Professional Scrum Product Owner Certificaat ook snel binnen jouw handbereik!Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
De eerstvolgende Scrum training is volgeboekt, er is een wachtlijst.

Verhoog nu je effectiviteit èn je marktwaarde, en schrijf je nu in!Scrum Product Owner Training: optimalisering van business value


Kern van de Scrum methode is 'Value Driven Development'. De Product Owner is de spil in het opleveren van maximale business value. In deze Product Owner training leer je requirements management, product backlog management, product lifecycle en project/release planning volgens de Agile principes te implementeren en uit te voeren volgens Scrum werkwijze.

Met de Agile Scrum training van ImprovemenT profiteer je van de brede hands-on expertise van ing. Erik Philippus in de begeleiding van zowel individuele professionals als van bedrijven of ontwikkelafdelingen in het effectief implementeren van de Agile Scrum werkwijze. Deze expertise vertaalt zich in een praktijkgerichte, no-nonsense benadering van Professional Scrum Product Owner certificering, waarbij je profiteert van de vele jaren relevante werkervaring van de gekwalificeerde Agile trainer/coach van ImprovemenT.


Scrum Training

Behaal nu op effectieve wijze je Professional Scrum Product Owner Certificaat


De Agile Scrum trainingen van ImprovemenT zijn volgens een uniek concept opgezet. Na een intensieve Scrum workshop van twee dagdelen volg je een gericht zelfstudie-traject inclusief realistisch proefexamens en persoonlijke coaching van de door de wol geverfde Agile Scrum trainer en coach.

Dit concept is vooral geschikt voor drukbezette professionals, of voor bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om hun medewerkers twee volle werkdagen op training te sturen voor het behalen van het Scrum Product Owner Certificaat. Het succes van deze aanpak is evident: meer dan 300 deelnemers aan de Agile Scrum Foundation training gingen je voor in het behalen van het officiële Agile Scrum certificaat!

Scrum Training

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


Behaal je Product Owner Certificaat met een on-line zelfstudie-traject


Hoewel het volgen van de Agile Scrum Foundation training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk het Product Owner certificaat behalen? Volg dan het turbo zelfstudie-traject ter voorbereiding op het officiële Professional Scrum Product Owner certificaat.

Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info