Scrum Master Training

Scrum Master worden? Met de Scrum Master Training van ImprovemenT komt u snel en efficiënt in het bezit van het officiële, internationaal erkende Professional Scrum Master certificaat.

U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een op de praktijk gestoelde Agile Scrum Master training, opgezet en gegeven door een gecertificeerde Scrum trainer, die kan putten uit een rijke ervaring in het uitrollen van de Scrum methode in een grote diversiteit van bedrijven (ook non-software organisaties).


Scrum Master CertificationInteractieve en pragmatische hoog-rendement Scrum Master Training

De no-nonsense, interaktieve Scrum Master training van ImprovemenT is uniek: van alle aanbieders van Scrum trainingen in Nederland heeft ImprovemenT als enige een trainingstraject bestaande uit een trainingsdag gevolgd door een begeleid zelfstudie-traject waarbij u de beschikking heeft over:

- uitgebreide Scrum begrippenlijst (in het Nederlands)
- zelfstudiegids met stappenplan
- alle benodigde studiematerialen
- een uitgebreid archief met relevante publicaties en artikelen
- een realistisch Scrum Master proefexamen inclusief feedback
- persoonlijke begeleiding van de ervaren Scrum master, trainer en coach.

Bovendien wordt dit Scrum Master trainingstraject aangeboden tegen een zeer concurerende prijs. Twijfels over de kwaliteit van deze Scrum Master training? Lees dan de referenties van klanten en alle (authentieke) recensies van deelnemers die u voorgingen.
Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
De eerstvolgende Scrum training is volgeboekt, er is een wachtlijst.

Verhoog nu je effectiviteit èn je marktwaarde, en schrijf je nu in!Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)
Scrum Master Training: méér dan alleen een certificering!

De Scrum Training van ImprovemenT is gebaseerd op de jarenlange hands-on ervaring van ing. Erik Philippus in de begeleiding van professionals, ontwikkelafdelingen en bedrijven in de implementatie van de Agile principes en de Scrum manier van werken. Deze expertise vertaalt zich niet alleen in een pragmatische benadering van de opleiding tot Scrum Master, maar geeft u tegelijkertjd toegang tot een scala van practische handvaten in het toepassen van de Scrum methode in uw eigen werkomgeving.

De ervaring leert namelijk dat het alleen behalen van het Scrum Master certificaat geen garantie biedt voor een succesvolle implementatie van de Scrum werkwijze. De praktijk is toch vaak weerbarstiger dan gedacht. Een succesvolle toepassing van de ogenschijnlijk eenvoudige Scrum methode vereist dus meer dan kennis van de Scrum theorie.

Scrum Training Follow-Up De ervaren Scrum trainer en coach deelt graag zijn jarenlange ervaring met het toepassen van Scrum in de praktijk van alledag. Een persoonlijk follow-up traject is inbegrepen bij de ImprovemenT Scrum Master training, zodat deelnemers ook naderhand met praktijkvragen bij de Scrum trainer terecht kunnen.

Sla de brug tussen theorie en praktijk met de Agile Scrum Foundation training, en leer hoe u Scrum zo effectief mogelijk in kunt zetten in uw organisatie! Ook als u in uw werk slechts zijdelijks of niet met software-ontwikkeling te maken heeft, is deze training een geschikte kennismaking met de Scrum werkwijze.

Scrum Master certificering met een minimum aan investering

Deze Scrum Master training richt zich op drukbezette professionals die met een minimum aan gederfde uren toch een volledig overzicht willen krijgen van de Scrum werkwijze, en zich effectief willen voorbereiden op het officiële Scrum Master examen. U volgt onder persoonlijke begeleiding van de ervaren Scrum trainer een concreet zelfstudie stappenplan. Hiervoor dient u 8 à 10 uur studietijd te reserveren. In het ImprovemenT archief vind u alle benodigde studiematerialen en achtergrondartikelen, overzichtelijk gegroepeerd per onderwerp. Voordat u zich opgeeft voor het officiële Scrum Master examen, legt u het realistische ImprovemenT proefexamen af. De feedback op uw proefexamen helpt u om goed beslagen ten ijs te komen tijdens het echte examen.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)

Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info