Scrum Master Certificaat: een waardevol onderdeel van uw CV

Het Scrum Master Certificaat komt snel binnen handbereik met de Scrum Master Training van ImprovemenT. Een slimme investering, want steeds meer bedrijven hebben een voorkeur voor professionals die in het bezit zijn van een internationaal erkend, officieël Scrum Master certificaat.

Scrum Master Training: praktijkervaring staat garant voor een hoog rendement

Met de Scrum Master Training van ImprovemenT profiteert u van de rijke hands-on expertise van ing. Erik Philippus in de begeleiding van zowel individuele professionals als van bedrijven of ontwikkelafdelingen in het effectief toepassen van de Agile Scrum manier van werken. Deze expertise vertaalt zich in een praktijkgerichte, no-nonsense benadering van Scrum Master certificering, gebaseerd op vele jaren relevante werkervaring van de gekwalificeerde Agile trainer van ImprovemenT.


Behaal uw Scrum Master Certificaat met een minimum aan investering

ImprovemenT hanteert een uniek concept van een intensieve Agile Scrum workshop van twee dagdelen, gevolgd door een gericht zelfstudie-traject inclusief realistisch proefexamen en persoonlijke coaching van de ervaren Agile Scrum master, trainer en coach. De Scrum Master training krijgt als in-house certificerings training direct een tastbare meerwaarde voor uw afdeling of organisatie.

Dit concept is met name geschikt voor drukbezette professionals, of voor bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om hun medewerkers twee volle werkdagen op training te sturen voor het behalen van het Scrum Master Certificaat. Het succes van deze aanpak is evident: meer dan 300 deelnemers aan de Agile Scrum Foundation training gingen u voor in het behalen van het officiële Professional Scrum Master certificaat!

Scrum Training

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)