Professional Scrum Master

Professional Scrum Master Certificaat

Het behalen van het Professional Scrum Master Certificaat is een slimme investering, want steeds meer bedrijven hebben een voorkeur voor professionals die in het bezit zijn van een internationaal erkende, officieële Scrum Master certificering. Dit veelgevraagde Professional Scrum Master Certificaat komt snel binnen jouw handbereik met de hoog-rendement Agile Scrum Master Training van ImprovemenT.Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
De eerstvolgende Scrum training is volgeboekt, er is een wachtlijst.

Verhoog nu je effectiviteit èn je marktwaarde, en schrijf je nu in!Profiteer van een Scrum trainer met praktijkervaring


Met de Agile Scrum Foundation Training van ImprovemenT profiteert u van de rijke hands-on expertise van ing. Erik Philippus in de begeleiding van zowel individuele professionals als van bedrijven of ontwikkelafdelingen in het effectief toepassen van de Agile Scrum manier van werken. Deze expertise vertaalt zich in een praktijkgerichte, no-nonsense benadering van Scrum Master certificering, gebaseerd op vele jaren relevante werkervaring van de gekwalificeerde Agile trainer/coach van ImprovemenT.


Scrum Training

Scrum Master worden met een minimum aan investering?


ImprovemenT hanteert een uniek concept van een intensieve Agile Scrum workshop van twee aanééngesloten dagdelen, gevolgd door een gericht zelfstudie-traject inclusief realistisch proefexamens en persoonlijke coaching van de ervaren Agile Scrum master, trainer en coach.

Dit concept is met name geschikt voor drukbezette professionals, of voor bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om hun medewerkers twee volle werkdagen op de tradionele Scrum training te sturen voor het behalen van het Scrum Master Certificaat. Het succes van deze aanpak is evident: meer dan 300 deelnemers aan de Agile Scrum Foundation training van ImprovemenT gingen u voor in het behalen van het officiële Professional Scrum Master certificaat!

Scrum Training

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


Begeleid zelfstudie-traject voor Scrum Master certificering


Hoewel het volgen van de Agile Scrum training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk de titel Professional Scrum Master op je CV kunnen zetten? Volg dan het turbo zelfstudie-traject ter voorbereiding op het officiële Scrum Master certificaat.

Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info