Scrum Implementatie: starten met Agile Werken

De implementatie van de Agile projectmanagement methodiek Scrum ontpopt zich in de praktijk vaak als een behoorlijke uitdaging. Geen enkele Scrum Implementatie is hetzelfde, en de introductie en het uitrollen van de Agile werkwijze in een bedrijf of op een afdeling vraagt een zorgvuldig voorbereide aanpak. De gekwalificeerde Agile Scrum coach en trainer van ImprovemenT staat u daarbij met ervaring, raad en daad terzijde, met de In-House Agile Scrum training inclusief follow-up traject als solide basis.

Ontwijk de valkuilen bij de implementatie van Agile Scrum

Het grootste obstakel bij de invoering van Scrum is de cultuur van de organisatie, waarbij de houding van het (hoger) management een bepalende factor is. Een Agile Scrum implementatie traject kent vele valkuilen. Verlies geen kostbare tijd, en voorkom een valse start bij de deployment van de Scrum werkwijze in uw organisatie. Vertrouw op de begeleiding van de ervaren Agile Scrum trainer en coach van ImprovemenT. U haalt 35 jaar ervaring in de professionele software industrie in huis, waaronder de Scrum implementatie in een grote variëteit van bedrijven en domeinen.

Kies voor een effectief Scrum implementatie-traject zonder kopzorgen

Een succesvol Scrum implementatie traject start met de in-house Agile Scrum training van ImprovemenT inclusief follow-up traject. Na een intake-sessie heeft de ervaren traininger een goed beeld van uw casuistiek, zodat uw vraagstelling en verwachtingen centraal staan de trainings-sessie. Waar nodig en mogelijk wordt het trainingsmateriaal aangepast en uitgebreid, zodat deelnemers het geleerde direct kunnen toepassen in hun eigen werkomgeving. En mochten er naderhand nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunnen betrokkenen altijd de ervaren trainer en coach raadplegen, door middel van Skype, telefoon of email.

Binnen korte tijd een gecertificeerd, high-performance Scrum team

Onderdeel van het follow-up traject is de mogelijkheid tot officiële Agile certificering van de deelnemers. Inbegrepen bij het in-company traject is voorbereiding op een erkend Scrum Master en/of Scrum Product Owner certificaat, door middel van een effectief zelfstudie-traject onder begeleiding van de ervaren Agile Scrum trainer/coach.

Scrum Training Info Agile Scrum Quick Start

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)