Scrum Coaching: samen op weg naar Agile Werken

Vooral beginnende Scrum teams stellen een klankbord op prijs. Vaak zijn er allerlei praktijksituaties, waar ook een gecertificeerde Scrum Master of Product Owner niet direct antwoord op heeft. Haal de ervaren en gekwalificeerde Scrum coach en trainer van ImprovemenT aan boord, en maak de implementatie of optimalisatie van de Agile Scrum werkwijze in uw organisatie tot een blijvend succes!

Scrum implementatie is vaak een uitdaging van formaat

Hoewel Agile Scrum een redelijk eenvoudig te begrijpen werkwijze is, is de implementatie van de nieuwe manier van werken toch vaak een uitdagende klus. Ook het opschalen of verder optimaliseren van een bestaande Agile Scrum werkwijze gaat zelden zonder horten of stoten. In deze situatie kunt u een beroep doen op de ervaren Scrum Coach van ImprovemenT om u met raad en daad terzijde staan door middel van kortdurende consultancy of een pragmatisch coaching traject, al dan niet in combinatie met een Agile Scrum Foundation certificerings-training.

Scrum Coach: Mentor, Vraagbaak, Spiegel, Bruggenbouwer

In verreweg de meeste gevallen is de (traditionele) organisatie cultuur het grootste obstakel voor het adopteren van de Agile mindset. Als mentor van het Development Team en vraagbaak voor de Scrum Master en Product Owner, maar ook als intermediair naar de rest van de organisatie en het (hoger) management, zorgt de Scrum Coach voor een juiste implementatie van het Agile Scrum gedachtengoed door middel een doelgericht no-nonsense Scrum Coaching traject.

Kies voor een professionele Scrum coach met hands-on praktijkervaring

De Agile Scrum trainer en coach van ImprovemenT is ing. Erik Philippus, met 35 jaar relevante ervaring bij vele bedrijven in de software industrie. Naast zijn expertise als software engineer en systeem architect, is hij een professionele coach. Zijn specialiteit is het introduceren en uitrollen van de Agile en Lean manier van werken in complexe, vaak multidisciplinaire omgevingen. Zijn jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten in diverse rollen, gecombineerd met het TOP coach certificaat van Metavisie, maakt hem een effectieve Agile Scrum Coach, die u kan gericht kan helpen met de deployment van de Agile werkwijze in uw werkomgeving.

Scrum Coach

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)