Scrum Certificering

Scrum Certificering zelfstudie-traject

Heb je al kennis van Scrum en mogelijk ook praktijkervaring met de Agile werkwijze, maar nog niet in het bezit van het officiële Professional Scrum Master (PSM I) en/of Professional Scrum Product Owner (PSPO I) certificaat? Dan bestaat de mogelijkheid om je door middel van het begeleid zelfstudie-traject van ImprovemenT effectief voor te bereiden op de officiële certificerings-examens. Dit traject bestaat uit:

certificerings-gids met 10 stappen plan
alle benodigde zelfstudie materialen
toegang tot een uitgebreid archief met relevante artikelen, e-books, etc.
2 realistische Scrum Master proefexamens, en/of
2 realistische Scrum Product Owner proefexamens
uitgebreide feedback op je proefexamens
nuttige examen tips & tricks
persoonlijke begeleiding van een zeer ervaren Scrum trainer & coachVerhoog je effectiviteit èn je marktwaarde, en behaal nu het
Scrum Master en/of Product Owner certificaat!
Schrijf je in voor het online zelfstudie traject voor € 85,-

Behaal je officiële Scrum Certificaat met een minimum aan investering


Je wilt je grondig voorbereiden op het formele Scrum Master of Product Owner certificerings-examen, met een minimum aan investering. Dat kan! Ook zonder deelname aan de Agile Scrum Foundation Training van ImprovemenT is het mogelijk om het zelfstudie-traject voor certificering te volgen. Onder supervisie van de ervaren Scrum trainer en coach Erik Philippus bereid je je doelgericht voor op het officiële Professional Scrum Master of Professional Scrum Product Owner certificerings-examen. Met ongeveer 20 uur zelfstudie heb je vrijwel 100% kans om het certificaat naar keuze te behalen!

Gerichte zelfstudie trajecten voor Scrum Master en Product Owner Certificering


Je wilt Scrum Master of Product Owner worden? Voor elk van de certificerings examens ligt een uitgebreid zelfstudie-pakket voor je klaar. Ieder traject vergt een investering van € 85,-. Wil je allebei de certificerings-examens afleggen? Je bent niet de eerste die de waarde van een combi ziet! Je betaalt dan in totaal slechts € 150,-. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en ook de examenkosten ( $ 150 voor PSM-I en $ 200 voor PSPO-I) zijn niet inbegrepen.

Realistische proefexamens waarop je uitgebreide feedback krijgt


Onderdeel van het zelfstudie-traject zijn twee proefexamens, bestaande uit 80 meerkeuze vragen. Zowel voor het Scrum Master certificaat als voor het Product Owner certificaat zijn er twee realistische proefexamens beschikbaar. Ze zijn een essentieel onderdeel van de voorbereiding, aangezien je uitgebreide feedback krijgt. Anders dan bij het echte examen, krijg je nu dus te horen welke vragen je goed of fout hebt, en waarom!

Pragmatische ondersteuning van ervaren Scrum trainer en coach


Zit je tijdens de voorbereiding of na de proefexamens toch nog met vragen, dan kan je een beroep doen op de jarenlange expertise van de Agile Scrum trainer/coach van ImprovemenT. Je krijgt gerichte ondersteuning door middel van email, telefoon of Skype, in begrijpelijke taal.