Professional Scrum Foundations

De Professional Scrum Foundations training is een hoog-rendement Scrum training van 2 dagdelen plus een follow-up traject inclusief (optionele) certificering, waarmee individuele deelnemers of teams binnen korte tijd volledig vertrouwd zijn met de Agile principes en de Scrum manier van werken.

Leg nu het fundament voor een succesvol Scrum team

Direct na het volgen van de intensieve trainingsdag kunt u aan de slag met Scrum in uw eigen organisatie, met de ervaren Agile Scrum trainer als persoonlijke coach. Alle rollen binnen Scrum komen aan bod, met een sterke nadruk op de practische toepassing van Agile Scrum. Deze no-nonsense Scrum training is de perfecte introductie van Agile Scrum voor een ieder die aan de slag wil met Scrum, of die de bestaande werkwijze wil optimaliseren.

Blended-learning concept speciaal voor drukbezette professionals

De Agile Scrum Foundation training van ImprovemenT is een uniek Scrum trainings-traject gebaseerd op het blended-learning concept. Dit betekent dat u na het volgen van een intensieve, interactieve Scrum training van twee dagdelen, zelf aan de slag gaat onder de supervisie van een ervaren en gekwalificeerde Agile Scrum trainer/coach.

Follow-up voor het implementeren van de Scrum Methode

Gedurende dit follow-up traject kunt u bij de trainer terecht met vragen over het toepassen van de Scrum methode in uw eigen werkomgeving. De Agile Scrum trainer van ImprovemenT heeft al gedurende vele jaren bij vele bedrijven het Agile gedachtengoed en de Scrum werkwijze ingevoerd, dus hij kan terugvallen op een brede hands-on ervaring met het implementeren van de Scrum methodiek in allerlei domeinen.

Zelfstudie-traject voor officiële Scrum certificering

Daarnaast omvat de follow-up een begeleid zelfstudie-traject, waardoor u zich onder de hoede van de Agile Scrum trainer optimaal kunt voorbereiden op het officiele Professionele Scrum Master examen. U ontvangt een zelfstudie-gids/stappenplan, u krijgt toegang tot een gereserveerde pagina op de ImprovemenT website waar u al het benodigde studiemateriaal kunt downloaden, en u krijgt een realistisch Scrum Master proefexamen toegestuurd, waarop u na invulling feedback ontvangt. Het zelfstudietraject vergt een investering van circa 10 uur.

Méér dan alleen Scrum Master certificering!

De Agile Scrum Foundation training besteed aandacht aan alle Scrum rollen, dus naast de rol van Scrum Master komen ook de Product Owner en Development Teamlid volop aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan de cruciale rol van het maangement. U krijgt te horen hoe u Scrum succesvol kunt introduceren, welke valkuilen u dient te omzeilen, en u neemt vele practische handvatten en praktijkcases mee naar huis - vaak direct toepasbaar in uw eigen werksituatie.

Professional Scrum Foundation Training Nederland

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)Agile Scrum Foundation Training Info