In-House-Scrum Training

In-House Scrum Training en Certificering


De In-House Scrum training is een praktijkgerichte opleiding die een gehele team snel op de hoogte brengt van de Agile principes en de Scrum werkwijze. De deelnemers leren alles over Agile en Scrum van een gedreven en gepassioneerde Agile Scrum trainer en coach met 35 jaar ervaring, die weet waar hij het over heeft.

De Scrum workshop van twee dagdelen plus follow-up met persoonlijke begeleiding geeft antwoord op al je vragen rond de principes en implementatie van Agile werken. Door middel van een intake-gesprek wordt de in-house Scrum training maximaal afgestemd op de verwachtingen en doelstellingen van de deelnemers. Deze in-company training vormt een prima basis voor het afleggen van het officiële Agile certificerings-examen.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


Snel aan de slag met Agile Scrum


De In-House Agile Scrum Foundation training richt zich op professionals die op betrokken (zullen) worden bij de Agile manier van werken, in het bijzonder de uitvoering van projecten volgens het Agile management framework Scrum. Door middel van een pragmatische Scrum training van twee dagdelen + follow-up zijn deelnemers snel vertrouwd met de Agile principes, en beschikken over een totaal overzicht van de Scrum aanpak in de praktijk. De nadruk ligt op de overdracht van praktijkervaring, met ruime aandacht voor de vragen die leven omtrent de introductie, implementatie en optimalisatie van de Agile Scrum werkwijze in de eigen werkomgeving. Ook prima geschikt als Scrum introductie in multidisciplinaire of non-software omgevingen.

Behaal het erkende certificaat in slechts één trainingsdag


Deze Scrum training is een echte praktijk-training, en geen stoomcursus is voor certificering. Dit neemt niet weg dat de deelnemers aan deze Agile Scrum training in no-time grondig zijn voorbereid op het (optionele) examen voor het Professional Scrum Master certificaat (PSM I), het Professional Scrum Product Owner certificaat (PSM I), beide uitgegeven door Scrum.org, het Agile Foundation certificaat van het Agile Consortium Nederland, en/of het Agile Scrum Foundation certificaat van het EXIN. Kandidaten volgen het speciaal op dit examen toegesneden follow-up traject, inclusief realistisch proefexamens. Het slagingspercentage van deelnemers aan deze training is zeer hoog. Leer Agile Scrum van een enthousiaste trainer/coach met 35 jaar hands-on professionele ervaring. Raadpleeg tevens de pagina met veelgestelde vragen over de Agile Scrum Foundation training.

Uitgekiend 'blended learning' concept voor een hoog rendement


De combinatie van een intake-gesprek, shorttrack training en een follow-up traject garandeert een maximaal rendement. De trainingsdag omvat twee dagdelen (indien gewenst op een middag + avond), gevolgd door een begeleid zelfstudie traject. Hierdoor blijven gederfde uren tot een minimum beperkt.


Tijdens de voorbereiding voor het (optionele) certificerings examen krijg je begeleiding van de ervaren Scrum coach per email, telefoon of Skype. Gedurende de follow up kan je ook terecht met vragen over de implementatie en optimalisatie van Agile Scrum in je eigen werkomgeving.

Een interactieve training die zich snel terugverdient


De In-House Scrum training kan worden georganiseerd voor groepen vanaf 6 personen. Om optimale interactie te waarborgen, wordt het maximum aantal deelnemers beperkt tot 18. Afhankelijk van het totaal aantal deelnemers, bedragen de totale kosten voor het in-company trainingstraject:

groep van 6 t/m 10 personen: € 2.925,-
groep van 11 t/m 14 personen: € 3.475,-
groep van 15 t/m 18 personen: € 3.850,-

Hierbij is inbegrepen het intake-gesprek, (Engelstalige) hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot een gereserveerde ImprovemenT webpagina met relevante artikelen en zelfstudiemateriaal, certificering gids en zelfstudie stappenplan, training manual, set Scrum poker planning kaarten, feedback op het proefexamen, bewijs van deelname inclusief proefexamen score, en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. Niet inbegrepen zijn de reiskosten € 0,45/km vanaf Nederweert en eventuele verblijfkosten.

Compleet verzorgde Scrum training, inclusief locatie en catering?


Heeft u geen beschikking over een geschikte trainingslocatie? ImprovemenT kan uw company Scrum training verzorgen op onze goed bereikbare en hoog gewaardeerde trainingslocatie te IJsselstein. In dat geval geldt een meerprijs per deelnemer volgens onderstaand overzicht:

groep van 6 t/m 10 personen: € 2.925,- + € 80,- per deelnemer
groep van 11 t/m 14 personen: € 3.475,- + € 70,- per deelnemer
groep van 15 t/m 18 personen: € 3.850,- + € 60,- per deelnemer

Zo kunt u voor 10 personen een compleet Scrum trainingstraject laten verzorgen voor slechts € 3.725,- all-in, dus inclusief reistijd/reiskosten van de trainer, huur van de trainingslocatie, overige faciliteiten, en volledige, uitstekende catering.Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor een training op zaterdag geldt een toeslag van 10%. Aangezien formele certificering optioneel is, zijn de examenkosten niet inbegrepen. Deze bedragen $ 150,- voor het Scrum Master certificaat, € 200,- voor het Product Owner certificaat en € 175,- voor het Agile Foundation certificaat.


Scrum Training Info Scrum In-House Training Flyer