In-House Scrum Training, Optimalisatie en Certificering


De In-House Scrum training is een praktijkgerichte opleiding die uw gehele afdeling of team snel op de hoogte brengt van de Agile principes en de Scrum werkwijze. De deelnemers leren alles over Agile en Scrum van een gedreven en professionele Agile Scrum trainer en coach met 35 jaar ervaring die weet waar hij het over heeft.

De Scrum workshop van twee dagdelen plus follow-up met persoonlijke begeleiding geeft antwoord op al uw vragen rond de principes en implementatie van Agile Scrum. Door middel van een intake-gesprek wordt de in-house Scrum training maximaal afgestemd op uw verwachtingen en doelstellingen. Voor de deelnemers vormt deze in-company training een prima basis voor het afleggen van het officiële Agile certificerings-examen.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


Bestemd voor iedereen die snel aan de slag wil met Agile Scrum


De In-House Agile Scrum Foundation training richt zich op professionals die op betrokken (zullen) worden bij de Agile manier van werken, in het bijzonder de uitvoering van projecten volgens het Agile management framework Scrum. Door middel van een pragmatische shorttrack training van twee dagdelen + follow-up zijn deelnemers snel vertrouwd met de Agile principes, en beschikken over een totaal overzicht van de Scrum aanpak in de praktijk. De nadruk ligt op de overdracht van praktijkervaring, met ruime aandacht voor de vragen die leven omtrent de introductie, implementatie en optimalisatie van de Agile Scrum werkwijze in uw eigen werkomgeving. Ook prima geschikt als Scrum introductie in multidisciplinaire of non-software omgevingen.

Behaal het erkende certificaat in slechts één trainingsdag


Deze Scrum training is een echte praktijk-training, en geen stoomcursus is voor certificering. Dit neemt niet weg dat de deelnemers aan deze Agile Scrum training in no-time grondig zijn voorbereid op het (optionele) examen voor het Professional Scrum Master certificaat (PSM I), het Professional Scrum Product Owner certificaat (PSM I), beide uitgegeven door Scrum.org, het Agile Foundation certificaat van het Agile Consortium Nederland, en/of het Agile Scrum Foundation certificaat van het EXIN. Kandidaten volgen het speciaal op dit examen toegesneden follow-up traject, inclusief een realistisch proefexamen. Het slagingspercentage van deelnemers aan deze training is zeer hoog. Leer Agile Scrum van een enthousiaste trainer/coach met 35 jaar hands-on professionele ervaring. Raadpleeg tevens de pagina met veelgestelde vragen over de Agile Scrum Foundation training.

Uitgekiend 'blended learning' concept voor een hoog rendement


De combinatie van een intake-gesprek, shorttrack training en een follow-up traject garandeert een maximaal rendement. De trainingsdag omvat twee dagdelen (indien gewenst op een middag + avond), gevolgd door een begeleid zelfstudie traject. Hierdoor blijven gederfde uren tot een minimum beperkt.


Tijdens de voorbereiding voor het (optionele) certificerings examen krijgt u begeleiding van de ervaren Scrum coach per email, telefoon of Skype. Gedurende de follow up kunt u ook terecht met vragen over de implementatie en optimalisatie van Agile Scrum in uw eigen organisatie.

Een interactieve training van hoge kwaliteit die zich snel terugverdient


De In-House Scrum training kan worden georganiseerd voor groepen vanaf 6 personen. Om optimale interactie te waarborgen, wordt het maximum aantal deelnemers beperkt tot 18. Afhankelijk van het totaal aantal deelnemers, bedragen de totale kosten voor het in-company trainingstraject:

groep van 6 t/m 10 personen: € 2.425,-
groep van 11 t/m 14 personen: € 2.875,-
groep van 15 t/m 18 personen: € 3.250,-

Hierbij is inbegrepen het intake-gesprek, (Engelstalige) hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot een gereserveerde ImprovemenT webpagina met relevante artikelen en zelfstudiemateriaal, certificering gids en zelfstudie stappenplan, training manual, set Scrum poker planning kaarten, feedback op het proefexamen, bewijs van deelname inclusief proefexamen score, en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. Niet inbegrepen zijn de reiskosten € 0,45/km vanaf Nederweert en eventuele verblijfkosten.

Een compleet verzorgde Scrum training, inclusief locatie en catering?


Heeft u geen beschikking over een geschikte trainingslocatie? ImprovemenT kan uw company Scrum training verzorgen op onze goed bereikbare en hoog gewaardeerde trainingslocatie te IJsselstein. In dat geval geldt een meerprijs per deelnemer volgens onderstaand overzicht:

groep van 6 t/m 10 personen: € 2.425,- + € 80,- per deelnemer
groep van 11 t/m 14 personen: € 2.875,- + € 70,- per deelnemer
groep van 15 t/m 18 personen: € 3.250,- + € 60,- per deelnemer

Zo kunt u voor 10 personen een compleet Scrum trainingstraject laten verzorgen voor slechts € 3.225,- all-in, dus inclusief reistijd/reiskosten van de trainer, huur van de trainingslocatie, overige faciliteiten, lunch of diner en overige catering.Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Mogelijk kunt u deze kosten geheel of gedeeltelijk terugkrijgen door gebruik te maken van belastingvoordelen. Voor een training op zaterdag geldt een toeslag van 10%. Aangezien formele certificering optioneel is, zijn de examenkosten niet inbegrepen. Deze bedragen $ 150,- voor het Scrum Master certificaat, € 200,- voor het Product Owner certificaat en € 175,- voor het Agile Foundation certificaat.


Scrum Training Info Scrum In-House Training Flyer