Uniek Training Concept: shorttrack+follow-up

De Agile trainingen van ImprovemenT zijn opgezet volgens een uniek concept. Het gevolgde stramien is intensieve shorttrack workshop (meestal middag + avond), gevolgd door een supervisietraject voor succesvolle implementatie of certificering. In de interactieve Agile Scrum training komen alle essentiële zaken aan de orde, waarna de deelnemer het geleerde in de eigen omgeving toepast en/of zich voorbereidt op het Agile examen. Tijdens deze follow-up wordt de deelnemer begeleid door de ervaren Agile Scrum trainer en coach van ImprovemenT, door middel van telefoon, email of Skype.

Agile Foundation Training Concept

Hoog Rendement

Dit concept zorgt ervoor dat de gederde uren van deelnemers tot een minimum beperkt zijn, en dat iedere deelnemer zelf de optimale balans tussen training en zelfstudie kan bepalen. Bovendien verschaft het follow-up traject waardevolle feedback op het juiste moment: als het lesmateriaal daadwerkelijk in praktijk gebracht wordt. Door deze 'blended learning' opzet kunnen ook de kosten laag worden gehouden, waarmee ImprovemenT trainingen en workshops voor een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit kan aanbieden.

Kortom: Het ImprovemenT concept vertaalt zich in een aanzienlijke hogere Return on Investment in vergelijking met conventionele 2-daagse Scrum trainingen. Vergelijkt u ImprovemenT met andere aanbieders in dit uitgebreid overzicht van de Agile/Scrum certificeringen en de Nederlandse opleidingsinstituten.

Certificering naar keuze

Op basis van dezelfde intensieve trainingsdag, kunnen deelnemers zelf kiezen welk (optioneel) Agile certificerings examen ze willen afleggen. Deelnemers hebben de keuze uit follow-up trajecten toegespitst op:

 • Professional Scrum Master certificaat van Scrum.org

 • Professional Scrum Product Owner certificaat van Scrum.org

 • Agile Foundation certificaat van het Agile Consortium

 • Agile Scrum Foundation certificaat van het EXIN

 • Kandidaten worden optimaal voorbereid door middel van een doelgericht certificerings stappen plan met nuttige tips, gerichte studiebegeleiding, toegang tot het archief van ImprovemenT voor zelfstudiemateriaal en relevante publicaties, en het verkrijgen van feedback op een realistisch proefexamen.

  Effectieve Implementatie

  Door combinatie van een Agile Scrum training met een implementatie traject onder supervisie van de ervaren Scrum coach van ImprovemenT, bent u verzekerd van een blijvend succesvolle roll-out van de Agile principes en Scrum werkwijze in uw project of organisatie. Ook al heeft u een jaar geleden deelgenomen aan een ImprovemenT training, de bevlogen trainer blijft graag met u meedenken om de Scrum Methode in uw eigen werkomgeving te optimaliseren.


  Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


  DierenLot