Scrum Training

Agile Scrum Training Concept

Alle Agile Scrum trainingen van ImprovemenT zijn opgezet volgens hetzelfde stramien: een intensieve shorttrack (meestal middag + avond), gevolgd door een follow-up traject. Gedurende de follow-up wordt je ondersteund bij de voorbereiding op één of meerdere certificerings-examen(s), en krijg je antwoorden op vragen die zich voordoen bij het toepassen van de Agile principes en Scrum practices in je eigen werk-omgeving. Tijdens deze follow-up wordt de deelnemer begeleid door de ervaren Agile Scrum trainer en coach van ImprovemenT, door middel van telefoon, email of Skype.

Agile Foundation Training Concept

Hoog Rendement Scrum Cursus

Dit concept zorgt ervoor dat de gederfde uren tot een minimum beperkt zijn, en je zelf de optimale balans tussen training en zelfstudie kunt bepalen. Bovendien verschaft het follow-up traject waardevolle feedback op het juiste moment: als het lesmateriaal daadwerkelijk in praktijk gebracht wordt. Door deze 'blended learning' opzet kunnen ook de kosten laag worden gehouden, waarmee ImprovemenT een scrum cursus voor een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit kan aanbieden.

Kortom: Het ImprovemenT concept vertaalt zich in een aanzienlijke hogere Return on Investment in vergelijking met conventionele 2-daagse Scrum trainingen. Vergelijk ImprovemenT met andere aanbieders in dit uitgebreid overzicht van de Agile/Scrum certificeringen en de Nederlandse opleidingsinstituten.

Officiële Agile Certificering naar keuze

Op basis van dezelfde intensieve trainingsdag, kan je zelf kiezen welk (optioneel) Agile certificerings examen je wilt afleggen:

 • Professional Scrum Master certificaat van Scrum.org

 • Professional Scrum Product Owner certificaat van Scrum.org

 • Agile Foundation certificaat van het Agile Consortium

 • Agile Scrum Foundation certificaat van het EXIN

 • Je wordt optimaal voorbereid door middel van een doelgericht certificerings stappen plan met nuttige tips, gerichte studiebegeleiding, toegang tot het archief van ImprovemenT voor zelfstudiemateriaal en relevante publicaties, en het ontvangen van feedback op een realistisch proefexamen.

  Effectieve Implementatie van Agile Scrum

  Door combinatie van een Agile Scrum training met een implementatie traject onder supervisie van de ervaren Scrum coach van ImprovemenT, ben je verzekerd van een blijvend succesvolle roll-out van de Agile principes en Scrum werkwijze in je eigen project of organisatie. Ook al heb je een jaar geleden deelgenomen aan een ImprovemenT training, de bevlogen trainer blijft graag met je meedenken om de Scrum Methode in je eigen werkomgeving te optimaliseren.


  Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)