Inschrijving

Hartelijk dank voor uw interesse in de Agile Scrum trainingen van ImprovemenT. Door middel van onderstaand aanmeldingsformulier kunt u zich direct inschrijven voor deze training in onze trainingslocatie in IJsselstein. Heeft u specifieke vragen omtrent deze training, neemt u dan kontakt op met Erik Philippus, de Agile Scrum trainer van ImprovemenT.

Aanmeldingsformulier

wachtlijst


De met * gemerkte velden zijn verplicht. Naam, adres en (indien opgegeven) bedrijfsnaam worden op de factuur vermeld. Bij mededelingen kunt u desgewenst uw ordernummer of andere bijzonderheden vermelden. De verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld, en wordt alleen gebruikt om u (per email) nadere informatie omtrent de training en de factuur te sturen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt, en nimmer met derden gedeeld (zie tevens de Privacy Verklaring). Met het versturen van het aanmeldingsformulier gaat u accoord met de Algemene Voorwaarden.

Bijzonderheden

U krijgt circa 2 weken voor aanvang van de Agile Scrum Foundation training per email een factuur voor € 475,- toegestuurd. Betaalt u de factuur niet zelf, dan dient u deze (te printen en per gewone post) door te sturen naar de desbetreffende afdeling. Het is de bedoeling dat de factuur is voldaan vóór aanvang van de training.

Bij het cursusbedrag is inbegrepen een hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot ImprovemenT webpagina met relevante artikelen en zelfstudiemateriaal, certificerings stappenplan met proefexamen, follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. De kosten voor een eventueel certificering examen zijn niet niet inbegrepen. De training bestaat uit 2 dagdelen. De start is om 13u, en de training loopt tot circa 21u. Ontvangst is vanaf 12u30 met een lichte lunch, een vers bereid diner wordt geserveerd rond 17u30. Diner, koffie, thee, frisdrank e.d. zijn inbegrepen bij het cursusbedrag.

Met uw deelname aan de Agile Scrum Foundation training ondersteunt u het werk van de Stichting Dierenlot:
voor iedere deelnemer doneert ImprovemenT € 5,- ter ondersteuning van het werk van Dierenlot.

Agile Foundation Training Agile Foundation Training Agile Foundation Training
Belastingvoordeel Werkgevers

Met een opleiding vergroot u de kennis en competenties van uw medewerkers. En dát stimuleert de overheid. Daarom kan een werkgever in aanmerking komen voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Dit geldt zowel voor de open-inschrijving als de in-house Scrum trainingen van ImprovemenT. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kunt u als werkgever een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot € 2.700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor Particulieren

Als u zelfstandig een Scrum training bij ImprovemenT betaalt, kunt u de kosten meestal aftrekken bij uw belastingaangifte. Op die manier verlaagt u de kosten van uw Scrum training aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op uw (toekomstige) werk of beroep. Voor u als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.