Inschrijving

Hartelijk dank voor uw interesse in de on-line Scrum examenvoorbereiding van ImprovemenT. Door middel van onderstaand aanmeldingsformulier kunt u zich inschrijven voor het begeleid zelfstudie-traject. Heeft u specifieke vragen omtrent dit trainingstraject, neemt u dan kontakt op met Erik Philippus, de Agile Scrum trainer van ImprovemenT.

Aanmeldingsformulier

Professional Scrum Master certificering
Professional Scrum Product Owner certificering

Beide trajecten


De met * gemerkte velden zijn verplicht. Naam, adres en (indien opgegeven) bedrijfsnaam worden op de factuur vermeld. Bij mededelingen kunt u desgewenst uw ordernummer of andere bijzonderheden vermelden.

Bijzonderheden

Na ontvangst van het inschrijfformulier krijg je per email een factuur voor € 85,- (één traject) of € 150,- (beide trajecten) toegestuurd. Betaal je de factuur niet zelf, dan dien je deze (te printen en per gewone post) door te sturen naar de desbetreffende afdeling in je organisatie. Na betaling van de factuur ontvang je per email alle informatie en de benodigde zelfstudie-materialen.

Bij het cursusbedrag voor een traject is inbegrepen een certificerings gids/stappenplan, alle benodigde documentatie, toegang tot het besloten ImprovemenT archief met relevante artikelen en zelfstudiemateriaal, twee proefexamens, en persoonlijke ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. De kosten van het certificerings examen zelf ($ 150,- voor PSM I en $ 200,- voor PSPO I) zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Als je al een zelfstudie traject hebt gevolgd, dan kost het 2e traject € 65,-. Dus voor beide trajecten samen betaal je dan slechts € 150,-. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Indien gewenst, kun je direct afrekenen via PayPal. Vergeet dan niet de/het gewenste certificerings-examen(s) te vermelden, en tevens naar welk email-adres het pakket en de factuur verstuurd moet worden.