Scrum Training

Agile Scrum Foundation Training en Certificering


Agile Scrum training van één middag + avond (13u-21u) plus follow-up met persoonlijke begeleiding door een gepassioneerde en ervaren Scrum master, trainer en coach die weet waar hij het over heeft. Deze intensieve, no-nonsense Scrum training richt zich op professionals in zowel IT als non-IT organisaties, die zich de Agile manier van werken eigen willen maken, en projecten volgens het Agile management framework Scrum willen gaan uitvoeren.Open-Inschrijving Agile Scrum Foundation training + follow-up voor € 475,-
Eerstvolgende training: 25 april a.s.Pragmatische Scrum TrainingEen Scrum training waar je wat aan hebt in je eigen werkomgeving

Dit pragmatisch opleidingstraject brengt u snel op de hoogte van de Agile principes en de Scrum methodiek. Een bevlogen en professionele trainer en coach met 35 jaar relevante hands-on ervaring geeft antwoorden op alle praktijkvragen over de implementatie van de Scrum methode in uw eigen werkomgeving. Leer hoe u Agile Scrum effectief toe kunt passen in dynamische, innovatieve en multidisciplinaire projecten! Deze Scrum training is ook geschikt voor mensen met geringe ICT kennis, of werkzaam in een non-software omgeving.

Follow-Up Scrum TrainingFollow-up traject voor officiële Agile Scrum Certificering naar keuze


Agile Scrum Certificering Uniek voor deze Professional Scrum Foundations training is de optie om na de interactieve cursus-dag een begeleid zelfstudietraject te volgen, waarmee u zich optimaal kunt prepareren op een erkend Agile Scrum certificerings-examen naar eigen keuze. Met deze short-track training als basis, kunt u zich door middel van een gericht follow-up traject succesvol voorbereiden op één (of meerdere) officiële Agile/Scrum Master certificaat:

Agile Foundation Certificaat Agile Consortium | Agile Foundation Certificaat
Professional Scrum Master Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Master Certificaat
Professional Scrum Product Owner Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Product Owner Certificaat
Exin Agile Scrum Foundation Certificaat EXIN | Agile Scrum Foundation Certificaat

Hoog-Rendement Scrum TrainingComplete Scrum Master training met een hoge return on investment


Alle benodigde materialen, zoals relevante e-books en publicaties, realistisch proefexamen en een zelfstudiegids/stappenplan, worden door ImprovemenT ter beschikking gesteld. Deelname aan de interactieve en hoog-rendement Agile Scrum Foundation training van twee dagdelen plus follow-up traject inclusief zelfstudie-begeleiding en proefexamen vergt een investering van slechts € 475,-. Dus zeker interessant voor ZZP-ers! Mogelijk kunt u de studiekosten geheel of gedeeltelijk terugkrijgen door gebruik te maken van belastingvoordelen.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (58 recensies)


Uitgekiend blended learning concept voor een hoog rendement


Agile Scrum Certificering Deze opleiding is geen stoomcursus of droge opsomming van de Scrum-methode: die kennis kunt u ook uit een boekje halen. Het is eerder een boeiende en interactieve Scrum workshop, waarin u profiteert van de 35-jarige hands-on ervaring van een docent en coach die de kneepje van het vak kent.

U haalt dus veel meer uit deze training dan alleen een Scrum Master certificering of Scrum Product Owner certificering! De combinatie van een korte shorttrack met een follow-up traject garandeert een maximaal rendement, met een minimum aan gederfde uren. Kortom: de hoogste prijs-kwaliteit verhouding in Nederland!

Agile Foundation Training Concept

Scrum ProefexamenPersoonlijke begeleiding inclusief realistisch proefexamen

Tijdens de voorbereiding voor het (optionele) certificerings examen naar keuze legt u een realistisch proefexamen af, en krijgt u begeleiding van de ervaren Scrum coach per email, telefoon of Skype. De zelfstudie vraagt een investering van circa 10 uur. Het slagingspercentage van deelnemers aan deze interactieve Scrum workshop is hoog, hetgeen terugkomt in de enthousiaste ervaringen van deelnemers. Het succes van het 'blended learning' concept is evident: al ruim 300 deelnemers aan de ImprovemenT Agile Scrum trainingen hebben de afgelopen jaren hun officiële certificaat in ontvangst mogen nemen!

Scrum OptimalisatieOptimalisering van de Scrum methode in uw eigen project

Hoewel de Scrum methode een aantal vaste basis-onderdelen kent, is er vrijwel altijd sprake van aanpassingen aan een specifieke situatie of aan staande processen. Vandaar dat deze Agile Scrum Foundation training verder gaat dan andere Scrum Master/Product Owner trainingen.

Scrum Training Follow-Up Tijdens de trainingsdag zelf worden veelvuldig referentie-projecten aangehaald, en tijdens de follow-up kunt u bij de trainer terecht met vragen over de implementatie en optimalisatie van de Scrum werkwijze in uw eigen organisatie. De ervaren praktijk-docent denkt graag met u mee, waardoor u snel en blijvend profijt heeft van de Scrum methode!

Hoge kwaliteit/prijs verhouding: € 475,- per deelnemer


De kosten voor deelname aan de (Nederlandstalige) Agile Scrum Foundation training bedragen € 475,- per deelnemer exclusief BTW.
Hierbij inbegrepen is een lunch, diner en overige catering, (Engelstalige) hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot een besloten ImprovemenT webpagina met relevante artikelen, e-books en zelfstudiemateriaal, certificering gids, training manual, proefexamens + feedback, bewijs van deelname inclusief proefexamen-score, en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. Bij meerdere deelnemers aan de Scrum cursus uit één bedrijf wordt een interessante groepskorting verleend. Aangezien formele Scrum certificering optioneel is, zijn de examen-kosten hiervan niet inbegrepen.

Scrum TrainingslocatieHoog-gekwalificeerde en goed bereikbare trainingslocatie


Scrum Training Nederland De eerstvolgende editie van de Nederlandstalige open inschrijving Agile Scrum Foundation training staat in de agenda voor 25 april a.s. in onze hoog gekwalificeerde trainingslocatie te IJsselstein (Utrecht). De training gaat van start om 13u, en loopt tot circa 21u. Ontvangst is vanaf 12u30 met een lichte lunch, en rond 17u30 wordt een heerlijk, vers bereid diner geserveerd in de gezellige eetruimte.

Intensieve Scrum WorkshopIntensieve Agile Scrum workshop met een kleine groep deelnemers

Om goed in te kunnen spelen op vragen van deelnemers, wordt de groep bewust klein gehouden. Elke Scrum training van ImprovemenT loopt snel vol, en het aantal deelnemers is beperkt tot 14, dus schrijf u snel in!

Ook beschikbaar als (Engelstalige) in-house Scrum training


Deze training is tevens beschikbaar als in-house Scrum workshop, welke op een middag plus avond kan worden georganiseerd op de eigen locatie, of desnoods in het weekend om gederfde uren tot een minimum te beperken. Het is ook mogelijk om deze in-company Scrum training volledig door ImprovemenT te laten organiseren in onze goed bereikbare en hoog aangeschreven trainingslocatie in midden-Nederland. Desgewenst kan de in-house Scrum training in de Engelse taal worden gegeven.

Scrum MethodeUw medewerkers in één keer effectief aan de slag met de Scrum methode

Geen enkele training van ImprovemenT is standaard, en dat geldt zeker voor de in-company Scrum training. Na een intake-gesprek en het bestuderen van relevant materiaal, wordt in onderling overleg de training aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en de verwachtingen van de deelnemers. In combinatie met het follow-up traject, kunnen de deelnemers hierdoor de Agile werkwijze direct succesvol toepassen in de eigen werkomgeving.

Agile Certificerings ExamenFlexibele mogelijkheden voor het (optionele) Agile certificerings examen

Kiezen deelnemers voor het Agile Foundation Certificaat, dan kan het schriftelijke examen ook op locatie worden georganiseerd door ImprovemenT, eventueel in combinatie met een in-house sessie ter voorbereiding op het Agile Foundation examen.


Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info