Scrum Training

Agile Scrum Training en Certificering


Scrum training van één middag + avond (13u-21u) plus follow-up met persoonlijke begeleiding door een gepassioneerde en ervaren Scrum coach en trainer die weet waar hij het over heeft. Deze no-nonsense Scrum training richt zich op mensen die snel de voordelen, randvoorwaarden en valkuilen van het Agile werken willen leren kennen, en willen weten hoe het er in de praktijk aan toegaat om projecten volgens het Agile management framework Scrum uit te voeren.Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
De eerstvolgende Scrum training is volgeboekt, er is een wachtlijst.

Verhoog nu je effectiviteit èn je marktwaarde, en schrijf je nu in!Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)Follow-Up Scrum TrainingFollow-up traject voor officiële Agile Scrum Certificering


Agile Scrum Certificering Uniek voor deze Scrum training is de optie om je door middel van een begeleid zelfstudietraject te prepareren op een erkend Agile Scrum certificerings-examen naar eigen keuze. Met één en dezelfde trainingsdag als basis, kun je je door middel van een gericht follow-up traject succesvol voorbereiden op één (of meerdere) officiële Agile/Scrum Master certificaten:

Professional Scrum Master Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Master Certificaat
Professional Scrum Product Owner Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Product Owner Certificaat
Agile Scrum Foundation Certificaat Agile Consortium | Agile Scrum Foundation Certificaat
Exin Agile Scrum Foundation Certificaat EXIN | Agile Scrum Foundation Certificaat
Hoog-Rendement Scrum TrainingAgile Scrum opleiding met een hoge return on investment


Alle benodigde materialen, zoals relevante e-books en publicaties, realistisch proefexamens inclusief toelichting en een zelfstudiegids/stappenplan, worden door ImprovemenT ter beschikking gesteld. Deelname aan de interactieve en hoog-rendement Agile Scrum Foundation training van twee dagdelen plus follow-up traject inclusief zelfstudie-begeleiding en proefexamens vergt een investering van slechts € 475,-. Dus zeker interessant voor ZZP-ers! Mogelijk kun je de studiekosten geheel of gedeeltelijk terugkrijgen door gebruik te maken van belastingvoordelen.

Pragmatische Scrum TrainingEen interactieve Scrum training vol practische tips & tricks


Deze pragmatisch Scrum opleiding brengt u snel op de hoogte van de Agile principes en de Scrum methodiek. De bevlogen en professionele trainer met brede relevante hands-on ervaring geeft antwoorden op alle praktijkvragen over de implementatie van de Scrum methode in je eigen werkomgeving. Leer hoe je Agile Scrum effectief toe kunt passen in dynamische, innovatieve en multidisciplinaire projecten! Deze Scrum training is ook geschikt voor mensen met geringe ICT kennis, of werkzaam in een non-software omgeving.

Blended Learning ConceptUitgekiend blended learning concept voor een hoog rendement


Agile Scrum Certificering Deze opleiding is geen stoomcursus of droge opsomming van de Scrum-methode: die kennis kan je ook uit een boekje halen. Het is eerder een boeiende en interactieve Scrum workshop, bestaande uit 50% therorie en 50% oefeningen. Je profiteert van de hands-on ervaring van de docent die de kneepjes van het vak uit eigen ervaring kent.

Je haalt dus veel meer uit deze training dan alleen een Scrum Master certificering of Scrum Product Owner certificering! De combinatie van een shorttrack met een follow-up traject garandeert een maximaal rendement, met een minimum aan gederfde uren. Kortom: de hoogste prijs-kwaliteit verhouding in Nederland!

Agile Foundation Training Concept

Scrum ProefexamenPersoonlijke begeleiding inclusief realistische proefexamens

Tijdens de voorbereiding voor het (optionele) certificerings examen naar keuze leg je een realistisch proefexamen af, en krijg je begeleiding van de ervaren Scrum coach per email, telefoon of Skype. De zelfstudie vraagt een investering van circa 10 uur. Het slagingspercentage van deelnemers aan deze interactieve Scrum workshop is zeer hoog, hetgeen terugkomt in de enthousiaste ervaringen van deelnemers. Het succes van het 'blended learning' concept is evident: al ruim 300 deelnemers aan de ImprovemenT Agile Scrum trainingen hebben de afgelopen jaren hun officiële Agile/Scrum certificaat in ontvangst mogen nemen!

Scrum OptimalisatieOptimalisering van de Scrum methode in uw eigen project

Hoewel de Scrum methode een aantal vaste basis-onderdelen kent, is er vrijwel altijd sprake van aanpassingen aan een specifieke situatie of aan staande processen. Vandaar dat deze Agile Scrum Foundation training verder gaat dan andere Scrum Master/Product Owner trainingen.

Scrum Training Follow-Up Tijdens de trainingsdag worden veelvuldig referentie-projecten aangehaald, en tijdens de follow-up kan je bij de trainers terecht met vragen over de implementatie en optimalisatie van de Scrum werkwijze in je eigen organisatie. De ervaren praktijk-docent denkt graag met je mee, waardoor je snel en blijvend profijt hebt van de Scrum methode!

prijs/Kwaliteit verhoudingHoge kwaliteit/prijs verhouding: € 475,- per deelnemer


De kosten voor deelname aan de (Nederlandstalige) Agile Scrum Foundation training bedragen € 475,- per deelnemer exclusief BTW.
Hierbij inbegrepen is een lunch, diner en overige catering, hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot een besloten ImprovemenT webpagina met relevante artikelen, e-books en zelfstudiemateriaal, certificering gids, training manual, proefexamens + feedback, bewijs van deelname inclusief proefexamen-score, en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. Bij meerdere deelnemers aan de Scrum cursus uit één bedrijf wordt een interessante groepskorting verleend. Aangezien formele Scrum certificering optioneel is, zijn de examen-kosten hiervan niet inbegrepen.

Scrum TrainingslocatieHoog-gekwalificeerde en goed bereikbare trainingslocatie


Scrum Training Nederland De Nederlandstalige open inschrijving Agile Scrum Foundation training wordt georganiseerd in onze hoog gekwalificeerde en goed bereikbare trainingslocatie te IJsselstein (Utrecht).
De training gaat van start om 13u, en loopt tot circa 21u. Ontvangst is vanaf 12u30 met een lichte lunch, en rond 17u30 wordt een heerlijk, vers bereid diner geserveerd in de gezellige eetruimte.


Intensieve Scrum WorkshopIntensieve Scrum workshop met een kleine groep deelnemers

Om goed in te kunnen spelen op vragen van deelnemers, wordt de groep bewust klein gehouden. Elke Scrum training van ImprovemenT loopt snel vol, en het aantal deelnemers is beperkt tot 12, dus schrijf je snel in!

Behaal je Scrum Certificaat met een begeleid zelfstudie-traject


Hoewel het volgen van de Agile Scrum Foundation training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk het Scrum Master en/of Product Owner certificaat behalen? Volg dan het begeleid zelfstudie-traject (met realistische proefexamens) ter voorbereiding op het officiële Scrum certificaat.

Scrum Training Inschrijving Scrum training

Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info