Scrum Training

Agile Scrum Training, Implementatie en Certificering


Wil je de Agile principes leren kennen, en in staat zijn om projecten volgens het Agile management framework Scrum uit te voeren? Wil je je certificeren als Scrum Master en/of Product Owner? Volg dan deze hoog-rendement Agile Scrum training van één middag + avond inclusief follow-up voor officiële certificering. Je krijgt praktijktips en persoonlijke begeleiding van een gepassioneerde en ervaren Scrum master, Product Owner en Scrum trainer/coach die weet waar hij het over heeft.Verhoog nu je effectiviteit èn je marktwaarde, en schrijf je nu in!
Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
Eerstvolgende training: 8 maart a.s.Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)Follow-up traject voor officiële Agile Scrum Certificering naar keuze


Agile Scrum Certificering Onderdeel van deze Scrum training is een begeleid zelfstudietraject, waarmee je je optimaal prepareert op erkende Agile Scrum certificerings-examens naar eigen keuze. Dus op basis van één en dezelfde trainingsdag volg je een gericht follow-up traject voor het behalen van één (of meerdere) officiële Agile/Scrum Master certificaten:

Agile Foundation Certificaat Agile Consortium | Agile Foundation Certificaat
Professional Scrum Master Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Master Certificaat
Professional Scrum Product Owner Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Product Owner Certificaat
Exin Agile Scrum Foundation Certificaat EXIN | Agile Scrum Foundation Certificaat
Hoge kwaliteit/prijs verhouding: € 475,- per deelnemer


De kosten voor deelname aan de (Nederlandstalige) Agile Scrum training bedragen € 475,- per deelnemer exclusief BTW. Hierbij inbegrepen is een lunch, diner en overige catering, (Engelstalige) hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot een besloten ImprovemenT webpagina met relevante artikelen, e-books en zelfstudiemateriaal, certificering gids, training manual, proefexamens + feedback, bewijs van deelname inclusief proefexamen-score, en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. Bij meerdere deelnemers aan de Scrum cursus uit één bedrijf wordt een interessante groepskorting verleend. Aangezien formele Scrum certificering optioneel is, zijn de examen-kosten hiervan niet inbegrepen.

Om goed in te kunnen spelen op vragen van deelnemers, wordt de groep bewust klein gehouden. Elke Scrum training van ImprovemenT loopt snel vol, en het aantal deelnemers is beperkt tot 12, dus schrijf u snel in!Een unieke training die je werkelijk gaat helpen in de praktijk


De Agile Scrum Foundation training is opgezet volgens een uniek concept, en kent de volgende kenmerken en voordelen:

Pragmatische Scrum Training Interactieve Scrum training waar iets aan hebt in je eigen werkomgeving


Hoog-Rendement Scrum Training Professionele Scrum training met een hoge return on investment


Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke begeleiding inclusief realistische proefexamens


Scrum Optimalisatie Optimalisering van de Scrum methode in je eigen project


Trainingsruimte Hoog-gekwalificeerde en goed bereikbare trainingslocatieOok beschikbaar als in-house Scrum training


Deze training is tevens beschikbaar als in-house Scrum workshop, welke op een middag plus avond kan worden georganiseerd op de eigen locatie, of desnoods in het weekend om gederfde uren tot een minimum te beperken. Het is ook mogelijk om deze in-company Scrum training volledig door ImprovemenT te laten organiseren in onze goed bereikbare en hoog aangeschreven trainingslocatie in midden-Nederland.

Scrum MethodeUw medewerkers in één keer effectief aan de slag met de Scrum methode


Geen enkele training van ImprovemenT is standaard, en dat geldt zeker voor de in-company Scrum training. Na een intake-gesprek en het bestuderen van relevant materiaal, wordt in onderling overleg de training aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en de verwachtingen van de deelnemers. In combinatie met het follow-up traject, kunnen de deelnemers hierdoor de Agile werkwijze direct succesvol toepassen in de eigen werkomgeving.


Behaal je Scrum Certificaat met een on-line zelfstudie-traject


Hoewel het volgen van de Agile Scrum Foundation training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk het Scrum Master en/of Product Owner certificaat behalen? Volg dan het online zelfstudie-traject (met realistische proefexamens) ter voorbereiding op het officiële Scrum certificaat.


Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info