Agile Scrum Training en Certificering


Wilt u de Agile principes leren kennen, en in staat zijn om projecten volgens het Agile management framework Scrum uit te voeren? Volg dan deze Agile Scrum training van één middag + avond inclusief follow-up voor formele Agile/Scrum certificering. U krijgt persoonlijke begeleiding van een gepassioneerde en ervaren Scrum master, trainer en coach die weet waar hij het over heeft.Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
Eerstvolgende training: 21 september a.s.Pragmatische Scrum TrainingEen Scrum training waar je wat aan hebt in je eigen werkomgeving

Uw trainer heeft een jarenlange praktijkervaring met de invoering en optimalisatie van Scrum in allerlei bedrijven en organisaties. Deze Scrum training is dus geen theoretische verhaal of een droge stoomcursus! Een bevlogen en professionele Scrum trainer en coach met relevante hands-on ervaring geeft antwoorden op alle praktijkvragen over de implementatie van de Scrum methode in uw eigen werkomgeving. Leer hoe u Agile Scrum effectief toe kunt passen in dynamische, innovatieve en multidisciplinaire projecten!

Follow-Up Scrum TrainingFollow-up traject voor officiële Agile Scrum Certificering naar keuze


Agile Scrum Certificering Onderdeel van deze Scrum training is een begeleid zelfstudietraject, waarmee u zich optimaal kunt prepareren op een erkend Agile Scrum certificerings-examen naar eigen keuze. U kunt u zich door middel van een gericht follow-up traject succesvol voorbereiden op het behalen van één (of meerdere) officiële Agile/Scrum Master certificaten:

Agile Foundation Certificaat Agile Consortium | Agile Foundation Certificaat
Professional Scrum Master Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Master Certificaat
Professional Scrum Product Owner Certificaat Scrum.org | Professional Scrum Product Owner Certificaat
Exin Agile Scrum Foundation Certificaat EXIN | Agile Scrum Foundation Certificaat

Hoog-Rendement Scrum TrainingUnieke Scrum Master training met een hoge return on investment


Agile Scrum CertificeringDeelname aan de hoog-rendement Agile Scrum Foundation training van twee dagdelen plus follow-up traject vergt een investering van slechts € 475,-. U ontvangt na de interactieve trainingdag een zelfstudiegids/stappenplan plus alle benodigde materialen, en u legt een realistisch proefexamen af waarop u uitgebreide feedback ontvangt.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (58 recensies)


Uitgekiend blended learning concept voor een hoog rendement


U haalt veel meer uit deze training dan alleen een Scrum Master certificering of Scrum Product Owner certificering! De combinatie van een korte shorttrack met een follow-up traject garandeert een maximaal rendement, met een minimum aan gederfde uren. Kortom: de hoogste prijs-kwaliteit verhouding in Nederland!

Agile Foundation Training Concept

Scrum ProefexamenPersoonlijke begeleiding inclusief realistisch proefexamen

Tijdens de voorbereiding voor het (optionele) certificerings examen naar keuze legt u een realistisch proefexamen af, en krijgt u begeleiding van de ervaren Scrum coach per email, telefoon of Skype. De zelfstudie vraagt een investering van circa 10 uur. Het slagingspercentage van deelnemers aan deze interactieve Scrum workshop is hoog, hetgeen terugkomt in de enthousiaste ervaringen van deelnemers. Het succes van het 'blended learning' concept is evident: al ruim 300 deelnemers aan de ImprovemenT Agile Scrum trainingen hebben de afgelopen jaren hun officiële certificaat in ontvangst mogen nemen!

Scrum OptimalisatieOptimalisering van de Scrum methode in uw eigen project

Hoewel de Scrum methode een aantal vaste basis-onderdelen kent, is er vrijwel altijd sprake van aanpassingen aan een specifieke situatie of aan staande processen. Vandaar dat deze Agile Scrum Foundation training verder gaat dan andere Scrum Master/Product Owner trainingen.

Scrum Training Follow-Up Tijdens de trainingsdag zelf worden veelvuldig referentie-projecten aangehaald, en tijdens de follow-up kunt u bij de trainer terecht met vragen over de implementatie en optimalisatie van de Scrum werkwijze in uw eigen organisatie. De ervaren praktijk-docent denkt graag met u mee, waardoor u snel en blijvend profijt heeft van de Scrum methode!

Hoge kwaliteit/prijs verhouding: € 475,- per deelnemer


De kosten voor deelname aan de (Nederlandstalige) Agile Scrum training bedragen € 475,- per deelnemer exclusief BTW.
Hierbij inbegrepen is een lunch, diner en overige catering, (Engelstalige) hand-out, trainingsmateriaal, toegang tot een besloten ImprovemenT webpagina met relevante artikelen, e-books en zelfstudiemateriaal, certificering gids, training manual, proefexamens + feedback, bewijs van deelname inclusief proefexamen-score, en follow-up ondersteuning d.m.v. email, telefoon of Skype. Bij meerdere deelnemers aan de Scrum cursus uit één bedrijf wordt een interessante groepskorting verleend. Aangezien formele Scrum certificering optioneel is, zijn de examen-kosten hiervan niet inbegrepen.

Scrum TrainingslocatieHoog-gekwalificeerde en goed bereikbare trainingslocatie


Scrum Training Nederland De eerstvolgende editie van de Nederlandstalige open inschrijving Agile Scrum training staat in de agenda voor 21 september a.s. in onze hoog gekwalificeerde trainingslocatie te IJsselstein (Utrecht). De training gaat van start om 13u, en loopt tot circa 21u. Ontvangst is vanaf 12u30 met een lichte lunch, en rond 17u30 wordt een heerlijk, vers bereid diner geserveerd in de gezellige eetruimte.

Intensieve Scrum WorkshopIntensieve Agile Scrum workshop met een kleine groep deelnemers

Om goed in te kunnen spelen op vragen van deelnemers, wordt de groep bewust klein gehouden. Elke Scrum training van ImprovemenT loopt snel vol, en het aantal deelnemers is beperkt tot 14, dus schrijf u snel in!

Ook beschikbaar als in-house Scrum training


Deze training is tevens beschikbaar als in-house Scrum workshop, welke op een middag plus avond kan worden georganiseerd op de eigen locatie, of desnoods in het weekend om gederfde uren tot een minimum te beperken. Het is ook mogelijk om deze in-company Scrum training volledig door ImprovemenT te laten organiseren in onze goed bereikbare en hoog aangeschreven trainingslocatie in midden-Nederland.

Scrum MethodeUw medewerkers in één keer effectief aan de slag met de Scrum methode

Geen enkele training van ImprovemenT is standaard, en dat geldt zeker voor de in-company Scrum training. Na een intake-gesprek en het bestuderen van relevant materiaal, wordt in onderling overleg de training aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en de verwachtingen van de deelnemers. In combinatie met het follow-up traject, kunnen de deelnemers hierdoor de Agile werkwijze direct succesvol toepassen in de eigen werkomgeving.


Agile Scrum Foundation Training Inschrijven Agile Scrum Foundation Training Info