Agile Foundation Certificaat

Agile Foundation Certificaat: een waardevolle basis

Het Agile Foundation Certificaat wordt uitgereikt aan professionals die hebben bewezen te beschikken over een deugdelijke en praktijkgerichte kennis van het Agile gedachtengoed, waarmee ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkelprojecten van opdrachtgevers.

Wat is het nut van certificering?

Het behalen van een certificering biedt vele voordelen, zoals een nieuwe stap in je carrière, betere beloning en meer uitdaging in je werk. Het niveau van vaardigheden van de medewerkers binnen een bedrijf heeft een directe invloed op de IT prestaties die een organisatie levert. Volgens CompTIA gelooft 75% van de managers dat certificering belangrijk is voor de teamprestaties. Bij een onderzoek onder 700 IT netwerk professionals, werd er door 60% gemeldt dat de certificering hun een nieuwe baan had opgeleverd. Organisaties maken eerder de keuze voor iemand met een certificaat dan zonder als de rest van hun kennis gelijkwaardig is. Bovendien zijn de meeste werknemers het er mee eens dat wanneer hun werkgevers investeren in opleiding en examens, dit een sterke stimulans is om te blijven.

De resultaten van CompTIA vermelden tevens het volgende over certificeringen:
- 59% van personeelsmanagers zei dat het toewijding aan een IT carrière toont
- 61% zei dat certificeringen expertise over het onderwerp laten zien
- 58% denkt dat certificeringen initiatief aantonen


Snel en zeker het Agile Foundation Certificaat door slim trainings-concept

ImprovemenT levert een bijdrage aan het optimaliseren van de Agile manier van werken in uw organisatie door middel van de pragmatische Agile Scrum Foundation training. Deze hoog-rendement training bestaat uit een shorttrack van 2 dagdelen plus een follow-up zelfstudie-traject met gerichte coaching en studiebegeleiding inclusief realistisch proefexamen. Door middel van dit uitgekiende concept zijn deelnemers met een slimme investering qua tijd en geld optimaal toegerust voor het behalen van het Agile Certificaat naar keuze.

Leg een solide basis met het internationaal erkende Agile Certificaat

Als enige Nederlandse opleider verschaft ImprovemenT de mogelijkheid om met één trainingsdag en een gericht follow-up traject het erkende Agile certificaat naar keuze te behalen. Mits u voldoende energie investeerd in het zelfstudie-traject (gemiddeld circa 8 uur), zorgt dit unieke concept ervoor dat u optimaal voorbereid bent op de examens van het Agile Consortium, EXIN en/of Srum.org. Met de interactive Scrum training van ImprovemenT bent u maximaal voorbereid op de Agile toekomst!