Agile Examen

Optimale voorbereiding op het Agile Examen

Een Agile examen met goed gevolg afleggen is voor veel professionals een must om zich te ontwikkelen, en zich met succes te profileren op de arbeidsmarkt. De ervaren Agile Scrum trainer van ImprovemenT zorgt dat je je optimaal kunt voorbereiden op één van de Agile certificerings-examens, georganiseerd door het Agile Consortium, Scrum.org of het EXIN.

Effectieve en pragmatische Agile workshops die zichzelf terugverdienen

ImprovemenT hanteert een efficient educatief concept aan de hand waarvan je maximaal wordt geprepareerd voor het Agile examen van jouw keuze. In een kortdurende, interactieve workshop krijg je de essentie van het Agile gedachtengoed en een compleet overzicht van alle Scrum practices aangereikt. Aansluitend volgt een follow-up traject, waarin je de Agile Scrum trainer kan raadplegen voor zaken die nadere uitleg vragen. Zo kan je met een minimale investering (gemiddeld circa 8 uur zelfstudie), je optimaal voorbereiden voor jouw Agile examen.

Uniek trainings concept zorgt voor hoge slagingskans voor uw Agile examen

Deze unieke combinatie van een intensieve shorttrack training van een middag + avond, gevolgd door een persoonlijk begeleidingstraject door de ervaren Agile Scrum coach van ImprovemenT, blijkt in de praktijk tot lovende recensies en tot hoge slagingspercentages voor Agile examens te leiden.

Een realistisch Agile proefexamen als onderdeel van het begeleidingstraject

Ben je klaar voor het Agile examen? Door het afleggen van het ImprovemenT proefexamen kan je een realistische inschatting making van je kennis van Agile. Bij voldoende score ontvang je desgewenst het ImprovemenT Agile Scrum Foundation certificaat.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


Behaal je Scrum Certificaat met een on-line zelfstudie-traject


Hoewel het volgen van de Agile Scrum Foundation training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk het Scrum Master en/of Product Owner certificaat behalen? Volg dan het turbo zelfstudie-traject (met realistische proefexamens) ter voorbereiding op het officiële Scrum certificaat.