Agile Examen

Agile Examen: optimale voorbereiding is het halve werk

Een Agile examen met goed gevolg afleggen is voor veel professionals een must om zich te ontwikkelen, en zich met succes te profileren op de arbeidsmarkt. De ervaren Agile Scrum trainer van ImprovemenT zorgt dat u zich optimaal kunt voorbereiden op één van de Agile certificerings-examens, georganiseerd door het Agile Consortium, Scrum.org of het EXIN.

Effectieve en pragmatische Agile workshops die zichzelf terugverdienen

ImprovemenT hanteert een efficient educatief concept aan de hand waarvan u maximaal wordt geprepareerd voor uw Agile examen. In een kortdurende, interactieve workshop krijgt u de essentie van het Agile gedachtengoed en een compleet overzicht van alle Scrum practices aangereikt. Aansluitend volgt een follow-up traject, waarin u de Agile Scrum trainer kunt raadplegen voor zaken die nadere uitleg vragen. Zo kunt u zich met een minimale investering (gemiddeld circa 8 uur zelfstudie), optimaal voorbereiden voor uw Agile examen.

Uniek trainings concept zorgt voor hoge slagingskans voor uw Agile examen

Deze unieke combinatie van een intensieve shorttrack training van een middag + avond, gevolgd door een persoonlijk begeleidingstraject door de ervaren Agile Scrum coach van ImprovemenT, blijkt in de praktijk tot lovende recensies en tot hoge slagingspercentages voor Agile examens te leiden.

Een realistisch Agile proefexamen als onderdeel van het begeleidingstraject

Bent u klaar voor het Agile examen? Door het afleggen van het ImprovemenT proefexamen kunt u een realistische inschatting making van uw kennis van Agile. Bij voldoende score ontvangt u desgewenst het ImprovemenT Agile Scrum Foundation certificaat.

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)