Scrum Training

Agile Scrum training met ongeëvenaarde kwaliteit/prijs verhouding

Wat is Scrum? De overstap maken naar Agile werken: wat houdt dat in, wat zijn de valkuilen, en hoe doe je dat in de weerbarstige praktijk? De Agile Scrum training van ImprovemenT is gebaseerd op de jarenlange ervaring van een toegewijde Scrum trainer en Agile project-coach die weet waar hij het over heeft, en oprechte interesse heeft in jouw vragen en uitdagingen!

Of ben je op zoek naar een effectieve manier om je te certificeren als Scrum Master en/of Product Owner? De Agile Scrum training van ImprovemenT is uniek in Nederland, en wordt aangeboden zowel als open-inschrijving Scrum cursus als inhouse Scrum opleiding.

Scrum Training Nederland

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)

Kennismaken met Agile Werken onder supervisie van een ervaren Scrum trainer


Met het unieke 'blended learning' concept ben je in korte tijd volledig op de hoogte van de Agile principes en Scrum practices. Het follow-up traject verzekert je van gerichte begeleiding bij de implementatie van Agile werken in je eigen dagelijkse omgeving, en persoonlijke ondersteuning van de Scrum coach bij je voorbereidingen voor officiële Agile Scrum certificering.

De specialiteit van ImprovemenT is het implementeren van de Agile mindset en Scrum methode in complexe, vaak multidisciplinaire omgevingen, op zowel operationeel als strategisch niveau, in zowel IT als non-IT omgevingen. Hier komen 35 jaar ervaring in de software industrie, coachings-expertise en het uitrollen van de Agile en Lean manier van werken in diverse bedrijven in uiteenlopende domeinen bij elkaar.

Neem gerust kontakt op voor een luisterend oor, heldere informatie en een eerlijk advies!

Prettig kennis met je te delen!
Erik Philippus
ImprovemenTScrum training