Scrum Training

Agile Scrum Training en Certificering

De overstap maken naar Agile werken: wat houdt dat in, wat zijn de valkuilen, en hoe doe je dat in de weerbarstige praktijk? De Agile Scrum training van ImprovemenT is gebaseerd op de jarenlange ervaring van een toegewijde Scrum trainer en Agile project-coach die weet waar hij het over heeft, en oprechte interesse heeft in jouw vragen en uitdagingen!

Of ben je op zoek naar een effectieve manier om je te certificeren als Scrum Master en/of Product Owner? De Agile Scrum trainingen van ImprovemenT zijn uniek in Nederland en hebben hun effectiviteit en meerwaarde ruimschoots bewezen de afgelopen 10 jaar!Open-Inschrijving Agile Scrum training + follow-up voor € 475,-
De eerstvolgende Scrum training is volgeboekt, er is een wachtlijst.

Verhoog nu je effectiviteit èn je marktwaarde, en schrijf je nu in!
Agile Werken

Gemiddelde waardering voor de ImprovemenT Scrum Trainingen: Waardering Schaal 1-10 (64 recensies)


Behaal je Scrum Certificaat met een begeleid zelfstudie-traject


Hoewel het volgen van de Agile Scrum Foundation training wordt aanbevolen, is het ook mogelijk het follow-up traject afzonderlijk te volgen. Heb je al kennis van Scrum, en wil je zo snel mogelijk het Scrum Master en/of Product Owner certificaat behalen? Volg dan het begeleid zelfstudie-traject (met realistische proefexamens) ter voorbereiding op het officiële Scrum certificaat.Heb je al (enige) kennis en ervaring met Scrum?
Volg dan het concrete 10 stappenplan voor het behalen van het
officiële Scrum Master en/of Product Owner certificaat!
Schrijf je in voor het online zelfstudie traject voor € 85,-.In 2019 heeft ImprovemenT haar activiteiten gestaakt vanwege pensioen van oprichter en trainer Erik Philippus. Het trainingsprogramma is overgenomen door Scrumit, het bedrijf van de ervaren Scrum trainer/coach Wessel Hofman. ImprovemenT heeft met Scrumit de afgelopen jaren een vruchtbare samenwerking opgebouwd op het gebied van Agile Scrum trainingen, en draagt daarom met vertrouwen het trainings- en certificerings programma over aan Scrumit.
Informatie Scrum training